Hebbedingetjes

Duurzame rompertjes

Een klein artikeltje tussendoor, zomaar op de zaterdagmiddag. Dit wilde ik al de hele week met jullie delen, maar helaas is daar eerder nog niet van gekomen. Ik hoop dat jullie alsnog wat aan deze tip hebben!

Bij de Aldi kon je deze week voor weinig geld mooie, 100% biologische katoenen rompers kopen. Nu ben ik best wel voor duurzaamheid, maar houd ik er vaak met winkelen (nog) geen rekening mee. Al is het alleen maar omdat ik ook wel een vrek kan zijn en duurzame kledingstukken zijn over het algemeen toch duurder. Maar bij de Aldi niet! Daar verkochten ze (en als je geluk hebt, zijn ze er nog) afgelopen week deze leuke én duurzame rompertjes. Kijk maar mee!

Een setje van 2 rompertjes kost 4 euro.
En zo ziet een setje rompertjes er uit!

Ik heb de rompertjes nog niet aangepast bij Matthias, ze zijn denk ik ook nog iets te groot voor hem (ik kocht maat 74/80). Maar de stof voelt erg fijn aan en de printjes erop zijn ook vrolijk. Leuke rompertjes, die goed zijn voor de portemonnee én die ook nog eens goed zijn voor het milieu! Wat wil je nog meer?

Overigens verkochten ze bij de Aldi nog veel meer leuks: jurkjes, tuinpakjes en t-shirtjes. Ook allemaal van biologisch katoen gemaakt. Dus ben je vandaag nog in de buurt van een Aldi? Dan zou ik je aanraden om zeker eens even in de bakken te gaan snuffelen. Veel winkelplezier!

Ik heb geen aandelen bij de Aldi, ik word ook niet betaald om reclame te maken. Ik deel alleen producten waar ik zelf enthousiast word!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.